Autoverhuur in Portugal

Om optimaal te genieten van je vakantie in Portugal is het aan te raden om een auto te huren. Een auto huren in Portugal is online zo geregeld en bied rust en plezier op je vakantiebestemming. Kom niet meer voor vervelende verrassingen te staan en kies voor de juiste auto.
Wij vergelijken duizenden autohuur aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een aantrekkelijke prijs. Wij helpen je om je reis zo goedkoop mogelijk te maken.

Veel gestelde vragen:

Wat heb je nodig om een auto te kunnen huren?

Om de auto te boeken heb je altijd een creditcard nodig.
Wanneer je de auto ophaalt moet je ervoor zorgen dat je het volgende bij je hebt:

  • Je voucher/eVoucher, zodat je kunt aantonen dat je voor de auto hebt betaald.
  • De creditcard op naam van de hoofdbestuurder met daarop genoeg krediet voor het garanderen van de borgsom.
  • Elke bestuurder moet zijn/haar volledige en geldige rijbewijs meenemen en hij/zij moet minstens 12 maanden (maar vaak is dit zelfs 24 maanden) in het bezit zijn van het rijbewijs.
  • Het autoverhuurbedrijf heeft jouw paspoort of identiteitskaart nodig om je de auto mee te kunnen geven.

Het kan zijn dat bepaalde autoverhuurbedrijven andere eisen stellen. Het is daarom belangrijk dat je altijd de algemene voorwaarden die je op de huurlocatie ontvangt goed doorleest, zodat je niet voor verrassingen komt te staan

Hoe oud moet ik zijn om een auto te kunnen huren?

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten bestuurders tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Als je (of één van de andere bestuurders) onder de 25 of boven de 70 jaar is, kan het zijn dat je een extra toeslag moet betalen

Kan ik ook een huurauto boeken voor iemand anders?

Ja dat kan, als deze persoon aan de eisen voldoet. Vul de gegevens van deze persoon in tijdens het boekingsproces.

Hoe vind ik de goedkoopste deal voor een huurauto?

Wij streven ernaar om een zo breed mogelijk aanbod van huurauto’s te brengen voor de beste prijzen van zowel grote internationale verhuurders als vele kleinere lokale verhuurders. Hierdoor zijn wij in staat om voor jou een goedkope deal voor een huurauto te vinden, op meer dan 40000 locaties wereldwijd. Vergelijk de prijzen via het zoekformulier om jouw ideale huurauto te vinden voor de beste prijs.

Waar moet ik naar kijken wanneer ik een huurauto kies?

  • Kies altijd een auto met genoeg ruimte voor zowel passagiers als bagage.
  • Let op het brandstofbeleid van de lokale verhuurder. Een vol tot vol brandstofbeleid kan je veel geld besparen.
  • Waar kan ik de auto ophalen: voor het gemak is het ophalen op een luchthaven het beste, maar het ophalen van de huurauto buiten de luchthaven met een shuttlebus kan veel goedkoper zijn.

welke toeslagen zijn inbegrepen in de huurprijs?

De meeste  boekingen zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting, luchthaventoeslagen en wegenbelasting.

Het meenemen van jouw eigen kinderzitje of een GPS  is een gemakkelijke manier  om de kosten te drukken. Voor meer details over wat is inbegrepen, lees de algemene huurvoorwaarden van de lokale verhuurder van wie je de auto wilt gaan boeken.

Geef een antwoord

*

code