Met de motor op vakantie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:reizen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Met de motor op vakantie

Als je van plan bent om op vakantie te gaan of je bent al op vakantie en je doet dat met de motor, dan moet je zeker van te voren over heel veel dingen nadenken. Je wilt uiteraard niet dat er tijdens jouw vakantie wat gebeurd met jouw motor en dat je dan op dat moment het probleem ook niet kan oplossen. Het is daardoor op zich wel belangrijk om voor je vertrek alles te controleren of alles qua onderdelen compleet en correct is bij jouw motor.

Zorg er vooral voor dat jouw uitlaat demper fistall pipe in orde is bij vertrek. En beschik je over een een Harley Davidson, zorg er dan ook voor dat je op tijd alle Harley Davidson onderdelen binnen hebt, zodat je gewoon gerust op vakantie kan met jouw motor. Want dit is natuurlijk niet zomaar een motor en de onderdelen zullen op momenten schaars en duur kunnen zijn.

Jouw motor

En in principe kun je dus met elke motor op reis, maar zorg er dan wel voor dat jouw motor er ook klaar voor is om een reis te maken. Zorg dus voor de juiste onderdelen voor jouw motor en zorg ook dat jouw motor comfortabele zit en rijdt, want dat is zeker een belangrijk iets, als je lange afstanden wilt rijden met je motor.

Jouw bagage

Denk er vooral ook goed over na hoe jij je bagage mee wilt nemen op de motor. Er zijn namelijk een tal van mogelijkheden om jouw bagage letterlijk mee te zeulen. En zeulen is hierbij ook het perfecte woord, want op een motor zeul je ook elke kilogram die je meeneemt mee. En hierdoor zal het rijgedrag en de comfort weer worden beïnvloed. Het is dan ook hoe lichter, hoe beter. En dat betekent dan keuze makes tijdens jouw motor vakantie.

Comfortabel zitten en rijden

Als jij van plan bent om een lange reis te maken, is het wel zo lekker dat je zo lang mogelijk zo comfortabel mogelijk kan zitten. Dan is het hebben van een comfortabel zadel wel heel fijn. Een comfortabele zadel is meestal hard en dat is vrijwel makkelijker vol te houden dan een stenen zadel. Uiteindelijk zul je na een langere afstand wel wegzakken in een zadel en zal je automatisch in een houding belanden. Dit zal vrijwel na een paar uur zonder onderbreking op een motor gebeuren. En het hebben van een harde zadel geeft daar gelegenheid toe, omdat je je makkelijk kan verzitten dan als je helemaal wegzakt in een zadel.

Naast de keuze van de zadel, moet een zadel ook niet voorgevormd zijn. Het is gewoon fijner voor jezelf tijdens het rijden als je vrij heen en weer kan schuiven over je zadel. Je moet wel opletten op de soort motor, want dat is natuurlijk bij elke motor weer verschillend.

Het is voor de rest ook heel fijn voor je lichaam, want als je je kan verzitten, zal je knie ook af en toe een beetje mee buigen, en daar zullen je benen uiteindelijk heel blij mee zijn.

Geef een antwoord

*

code