Wie dit leest is gek

Gate

Wie dit leest is gek

Op Portugal welteverstaan

Apekool. Niks van aantrekken, hoor. ’t Is maar een titel. Lekker doorlezen. Natuurlijk wil ik niemand beledigen. Maar, de kop maakte wel nieuwsgierig. Geef het maar toe. Een gewaarschuwd mens, toch las je verder.

Gepensioneerd, dus tijd zat zou je zeggen. Maar verslingerd aan een spelletje golf. Een tijdvreter, reken maar. Tja, dan is er ook nog de Portugese Algarve. Om het kille, natte voor- en najaar in Nederland te ontvluchten. Aangenaam klimaat voor golf en mooie wandelingen. Genietend van de overweldigende natuurlijke schoonheid. Wat wil je nog meer.

Last but not least

Watertanden van de Portugese keuken. Aan tafel met oma Rita en opa Dick. Portugese ingezetenen, geëmigreerd naar de Alentejo. De grootouders van onze drie kleinzoons. Een betere versterking van onze band met dit schitterende land is niet denkbaar.

Buitendien genoeg tijd over om stukjes te schrijven. Want, een echte Wordaholic laat ’t niet na. Telkens weer woorden op papier te slingeren. Vooral tijdens m’n Portugese tripjes. Over van alles en nog wat. Wie schrijft wil natuurlijk gelezen worden. Logisch, dat ik inging op de uitnodiging om een gast-blog te verzorgen op de website van Portugalvakantie.
Interesse in Portugal heb je al. Het bewijs, je nam de moeite hier een kijkje te nemen. De Portugezen stellen je niet teleur. Weet ik uit eigen ervaring. Bescheiden, vriendelijk en gastvrij. Met een onbegrijpelijk taalgebruik, dat als muziek in je oren klinkt.

Kom regelmatig terug

Wat wil je nog meer. Aardige blogposts, opgetekend door een echte Portugal-
junkie. Waarmee ik maar zeggen wil, met die titel. Blijf vooral mijn stukjes lezen. Wie weet, word je ook aangestoken door het Portugal-virus. Net zo gek op Portugal als ik. Dus beloof ’t mij, niet vergeten hoor. Zo nu en dan eventjes te surfen naar: https://portugal-vakantie.eu/blog/

Want, wie dit leest is gek.

Robert Steur

Woordenbrei | https://woordenbrei.wordpress.com

Twitter | https://twitter.com/Woordenbrei_

Reactie

*Verplichte Velden Please validate the required fields

*

*

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vakantie Portugal

costa de LisboaOntdek Costa Lisboa, de ideale combinatie van zon, zee, strand en cultuur

stranden algarveLekker luieren op één van de vele prachtige stranden in de Algarve in jouw zonvakantie

rondreis portugalGeniet van een meerdaagse rondreis in Portugal of op Madeira

cultuurPittoreske dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. Ontdek de cultuur van Portugal